Velkommen til SPORTSMART

Stort utvalg

SPORTSMART Norge

Gratis levering på bestillinger over 499 kr

Smerter i foten

Foot pain

Alle har opplevd smerter i foten på et eller annet tidspunkt, enten plutselig eller snikende. Fotsmerter kan oppstå av ulike årsaker, akkurat som de kan oppstå i ulike deler av foten. Hvis du for eksempel har smerter i hælen, kan det være et tegn på at du har pådratt deg en Sever-skade. Yngre mennesker, rundt 10-15 år, får vanligvis denne skaden ettersom det er de som holder seg aktive i ulike typer idrett. Hvis du heller har problemer med at stortåen er skjev og peker innover, kan det være et tegn på hallux valgus.

Når du har sovet og står opp om morgenen, kan du noen ganger kjenne en skarp smerte under hælen. Det kan være at du lider av plantar fasciitt, og denne skaden øker i alvorlighetsgrad jo lenger du går. Hvis du kjenner smerter i foten, skyldes det vanligvis overbelastning. Et godt tips ved hælproblemer er å forsøke å stabilisere hælen ved hjelp av en støttestrømpe eller en ankelbeskytter. For dem som har vondt foran på pedalbelegget, finnes det også støtter for pedalbelegget. Et annet tips er å sjekke såler og sko.
Vi tilbyr et bredt utvalg av såler, hel- og halvsåler som blant annet støtter hulfoten og hemmer pronasjon og supinasjon. Sålene finnes i flere forskjellige materialer for å øke komforten.

Skriv en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.